Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

Els Bombers i la Policia Local col·laboren en el rescat d’una dona gran que havia caigut a casa

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han hagut d’intervenir aquest matí a la Llagosta per rescatar una dona gran que havia caigut a casa i s’havia fet mal. L’evacuació de la dona, resident al carrer de Santa Rosalia, s’ha hagut de fer pel balcó de casa seva, perquè l’escala de la comunitat era massa estreta per treure-la per allà.

Una dotació de la Policia Local de la Llagosta ha col·laborat en aquesta tasca. El carrer de Santa Rosalia entre les avingudes del Turó i de l’Onze de Setembre ha estat tallat al trànsit mentre s’ha procedit a aquesta operació. La dona ha estat traslladada per una ambulància a un centre hospitalari.

Publicitat

Publicitat

Més notícies