Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Javi Rodríguez, entrenador de l’Industrias Santa Coloma, participarà en la Tecnificació del CD La Concordia

El CD La Concordia organitza la primera edició de la Tecnificació de futbol sala, que tindrà lloc del 27 al 30 de juny al CEM El Turó. L’activitat va adreçada a esportistes en formació i el preu d’inscripció és de 30 euros per a jugadors i jugadores del club llagostenc, i 35 euros per a la resta.

La Tecnificació comptarà amb personalitats de renom del futbol sala català, com ara Javi Rodríguez, entrenador del sènior masculí de l’Industrias Santa Coloma; Fran Burgueño, entrenador de porters de l’Industrias Santa Coloma; Juani Mora, entrenadora de porteres de la selecció catalana; Víctor Senent, tècnic del filial del Santa Coloma; Erik Berlinghuieri, entrenador del Montcada femení; Sergi Gay, seleccionador català de base; i Sergi Barceló, entrenador de porteres de La Concordia. També participants exmembres del club llagostenc, Estefa Jémez, ara seleccionadora catalana de la base; i Javier Ruiz, entrenador del Sant Joan Vilassar de Mar masculí.

Les inscripcions s’han de formalitzar mitjançant el coordinador Ivan Beas (676.26.83.03).

Publicitat

Publicitat

Més notícies