Diumenge, 03 desembre 2023
10.4 C
La Llagosta

El Club Patí La Llagosta tanca la temporada amb una exhibició de patinatge artístic

Un total de 22 patinadores del Club Patí La Llagosta han acomiadat la temporada 2021-2022 amb una exhibició de patinatge artístic, que ha tingut lloc aquesta tarda a la pista de l’Institut Marina. L’activitat ha servit per acomiadar el curs i exhibir les lliçons apreses durant l’actual campanya esportiva.

La temàtica de l’exhibició ha estat sobre les pel·lícules de Disney, entre elles ha destacat la història de la Bella i la Bèstia. Les 22 patinadores del club han fet embogir als familiars que s’ho miraven des d’una banda de la pista poliesportiva. “Estem molt satisfetes d’aquesta temporada i acabem de la millor manera amb aquest festival. Hem pogut competir aquest curs novament, i hem aconseguit diferents podis”, explica la presidenta Estefania Fernández, que destaca que el club ha pres part en diferents competicions del Consell Comarcal del Vallès Oriental. “Vaig assumir la presidència perquè vam veure que el club es podria perdre i vam assumir el relleu de la directiva anterior. Jo era monitora amb l’anterior directiva del club. Ara ens bolquem més en les activitats del consell comarcal, tot i que també podem participar en les competicions de la federació catalana si les nenes volen”, diu Fernández, de 31 anys i veïna de la Llagosta.

L’activitat ha acabat amb uns jocs d’aigua entre les patinadores del club.

Publicitat

Publicitat

Més notícies