Dijous, 07 juliol 2022
25.2 C
La Llagosta

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 celebrarà dissabte un torneig de base

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 celebrarà dissabte la quarta edició del Torneig Vila La Llagosta. La competició tindrà lloc al CEM El Turó, de 9 a 14 hores, amb les categories preinfantil mixte i cadet masculí.

Els dos tornejos es disputaran en un format de triangular. En preinfantil mixte amb dos equips del club llagostenc i un del Lliçà de Vall; i el cadet masculí, amb un equip de la UE Sant Andreu, un del Sant Jordi de Rubí i un del club llagostenc. A més, s’hi farà un concurs de triples i els esportistes podran fer ús de la piscina exterior del CEM El Turó. Durant el campionat, hi haurà servei de bar i venda d’entrepans.

D’altra banda, el Club Bàsquet La Llagosta 2017 ha obert el període d’inscripcions d’unes jornades de tecnificació, que tindran lloc del 4 al 8 de juliol al CEM El Turó, en horari de 18 a 19.45 h. El preu per inscripció és de 40 euros.

Publicitat

Publicitat