Dijous, 01 juny 2023
20.5 C
La Llagosta

La Llagosta, en contra dels maltractaments a la gent gran

Avui, 15 de juny, és el Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’abús i els maltractaments a les persones grans. L’Ajuntament de la Llagosta se suma a la campanya Prou, impulsada des de l’any 2021 per la Xarxa de Comarques per l’Envelliment i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb l’objectiu de continuar amb el compromís de crear consciència social sobre la rea­litat que viuen moltes persones grans arreu del món.

La Llagosta mostra el seu rebuig contra qualsevol forma de violència i, en aquesta ocasió, contra la que s’exerceix cap a les persones grans. El municipi de la Llagosta se suma, juntament amb el Consell Comarcal del Vallès Orien­tal i la resta de comarques catalanes, per dir prou i enviar un missatge ferm i contundent: prou a la manca de respecte, prou a les humilia­cions, prou a maltractar a les persones grans.

La campanya, que consisteix en la difusió de diversos missatges per les xarxes socials, compta amb la col·laboració d’alguns veïns i veïnes de la Llagosta que s’han ofert per sortir a les imatges.

Publicitat

Publicitat

Més notícies