Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

Paula Román, tercera en el Campionat de Catalunya cadet

L’esportista llagostenca Paula Román es va classificar el cap de setmana en tercera posició en el Campionat de Catalunya de patinatge artístic de categoria cadet en la modalitat lliure individual. La competició es va celebrar a Celrà.

Paula Román, del CPA Ripollet, que era cinquena dissabte, va realitzar un esplèndid programa llarg que li va atorgar la primera posició de diumenge i la tercera a la classificació final amb 115’05 punts. La llagostenca portava dues temporades sense poder competir, primer per culpa de la pandèmia de la Covid-19 i, després, per una lesió.

La tercera posició al Campionat de Catalunya li permetrà participar al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Ripollet del 21 al 23 de juliol.

Publicitat

Publicitat