Dimarts, 31 gener 2023
9.7 C
La Llagosta

L’Ajuntament lliura els diplomes dels tallers de la gent gran al Casal d’Avis

L’Ajuntament de la Llagosta ha lliurat una vuitantena de diplomes entre els participants dels tallers de la gent gran al Casal d’Avis. L’acte ha tingut lloc avui dimarts al Casal d’Avis i han assistit l’alcalde Óscar Sierra i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas.

Els tallers de la gent gran es van reprendre al gener després de gairebé dos anys aturats per la pandèmia de la Covid-19. L’acte de lliurament dels diplomes ha servit per tancar el curs 2021-2022 després sis mesos de durada. “Estem molt contents perquè no sabíem si les persones es tornarien a inscriure als cursos, però va ser posar en marxa els tallers i s’han tornat a omplir”, ha explicat l’alcalde Óscar Sierra, que ha convidat a totes les persones a partir de 60 anys a inscriure’s als cursos que s’ofereix: “l’Ajuntament vol incentivar que la gent gran sigui activa i al Casal d’Avis, mitjançant la regidoria de Gent Gran, es poden fer diversos tallers”.

Al Casal d’Avis s’han pogut celebrar els tallers de dibuix i pintura, manualitats, ball i memòria. Durant el lliurament de diplomes, els grups de ball han fet una exhibició de dues cançons; el grup de memòria, ha recitat dues poesies; i la resta de grups han ofert una mostra de pintura i manualitats que han fet durant el curs.

El curs 2022-2023

L’Ajuntament ja prepara el curs 2022-2023 al Casal d’Avis. El calendari d’inscripcions s’iniciarà l’1 i el 2 de setembre amb l’entrega del full d’inscripció; el 5 i 6 de setembre, es podrà formalitzar la inscripció; el 9 de setembre es publicaran les llistes; i el 13 de setembre s’iniciaran els tallers. L’edat per participar als tallers del Casal d’Avis és a partir de 60 anys i cal estar empadronat al municipi llagostenc.

Publicitat

Publicitat