Divendres, 29 març 2024
17.2 C

El Club Petanca La Llagosta celebra amb èxit de participació la primera edició de l’Open femení

El Càmping Estrella de Mar A, de Castelldefels, ha estat la tripleta guanyadora de l’Open femení, que va organitzar dissabte el Club Petanca La Llagosta. El campionat, que celebrava la seva primera edició, va comptar amb 24 tripletes i un total de 72 participants.

L’equip del Baix Llobregat va ser precisament el conjunt que va eliminar la tripleta del Club Petanca La Llagosta, que va arribar fins als quarts de final. El podi es va completar amb el segon lloc del Montcada i Reixac i el tercer, Torres de Rubí. “La Llagosta es va quedar a tan sols una partida d’aconseguir la classificació per a les semifinals. Va ser una llàstima perquè van quedar eliminades per les campiones, l’Estrella de Mar”, explica el vicepresident del club, Jona Ávila, que es mostra molt content de la primera edició de l’Open femení i que confia repetir el pròxim any. Aquest campionat forma part dels actes per commemorar els 50 anys del Club Petanca La Llagosta.

Pel que fa a la fase de consolació del torneig -eliminats en la fase de grups-, el campió va ser l’Estrella de Mar B; el segon, el Santa Coloma de Gramenet; i el tercer, la selecció catalana.

D’altra banda, diumenge el Club Petanca La Llagosta va tancar la participació de la primera edició del Torneig d’interclubs amb la disputa de la quarta jornada. L’equip llagostenc ha acabat al tercer lloc, amb 25 punts. El campió va ser el Càmping Victòria, amb 27 punts; i segon, el Sant Cebrià de Vallalta, amb 26. Quart classificat va ser l’Arrahona Merinals, amb 14 punts.

El pròxim campionat del Club Petanca La Llagosta serà el 2 de juliol amb l’open masculí, que se celebrarà a les pistes municipals de la nostra localitat i que servirà també per commemorar els 50 anys del club llagostenc.