El CD Viejas Glorias celebrarà un torneig de futbol-7

0
68

El CD Viejas Glorias organitzarà del 27 de juny al 14 de juliol un Torneig de futbol-7 al Camp de Futbol Municipal Joan Gelabert. L’entitat ja ha obert el període d’inscripcions i ja hi ha vuit equips que han formalitzat la seva inscripció.

El campionat tindrà un màxim de 12 conjunts participants, que preveu un format d’una primera fase de dos grups amb sis conjunts a cadascun d’ells. Els quatre primers classificats de cada grup passaran a la fase final, a partir de quarts de final. El campió del torneig guanyarà un trofeu i 150 euros; el subcampió rebrà una copa i 50 euros; i el tercer, un trofeu.

L’horari dels partits serà de 19.30 a 21.30 h, de dilluns a dijous. El preu d’inscripció per equip és de 150 euros i 5 euros per partit per l’arbitratge. Per formalitzar la inscripció es pot fer mitjançant el telèfon de Cristian López (606.70.44.06).

Publicitat