Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

Molta qualitat i participació en el 17è Trofeu Joan Gelabert

El Club Esportiu La Llagosta va organitzar el cap de setmana la dissetena edició del Trofeu Joan Gelabert, que va aplegar a la nostra localitat més de 600 joves esportistes de 56 clubs, entre ells el Barça, l’Espanyol, el Cornellà, el Badalona i el Jàbac Terrassa. “Ha estat un torneig de gran nivell, envejable a tot el Vallès”, va destacar ahir el coordinador del CE La Llagosta, José Ángel Venero. “El balanç és molt positiu, ha vingut molta gent i els nostres equips han estat molt competitius. Cal destacar el prebenjamí, que ha estat tercer per darrere del Barça i de l’Espanyol”, va afegir Venero.

En juvenils, el CE La Llagosta va guanyar el torneig després de derrotar a la final el Badalona. En semifinals, s’havia desfet del Premier Barcelona. En cadets, el conjunt llagostenc va ser tercer i en infantils, també tercer. En alevins, el conjunt D va ser segon; el B, tercer; l’A, cinquè i el C, vuitè. En benjamins, el B va ser sisè i l’A, vuitè. En prebenjamins, tercer i, en escoleta, tercer.

El torneig va servir com a cloenda de la temporada 2021-2022 i es va tancar de la millor manera, amb el triomf del juvenil.

Publicitat

Publicitat