Dissabte, 23 setembre 2023
18.8 C
La Llagosta

Conveni entre l’Ajuntament i Agbar per garantir el dret a l’aigua de les persones vulnerables

L’Ajuntament de la Llagosta ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Agbar per tal de garantir el dret a l’aigua de les persones en situació de vulnerabilitat. El document el van signar divendres a la Llagosta l’alcalde, Óscar Sierra, i la gerent territorial del Vallès Oriental d’Agbar, Berta Trillo.

L’acord, amb una vigència d’un any, estableix que Agbar, que és la concessionària del servei de subministrament d’aigua potable a la Llagosta, crearà un fons de solidaritat adreçat a les persones en risc d’exclusió social amb una dotació de 8.000 euros.

El fons de solidaritat és un ajut que comportarà l’exempció del pagament dels conceptes de la factura de l’aigua que siguin titularitat d’Agbar, amb excepció del cànon de l’aigua, a aquelles persones que estiguin en situació de precarietat i vulnerabilitat econòmica d’acord amb els requisits determinats per l’Ajuntament de la Llagosta, supervisats per l’àrea municipal de Serveis Socials.

Publicitat

Publicitat

Més notícies