Dissabte, 20 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Nova paradeta solidària d’Animalets al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre

Animalets, l’associació protectora d’animals i plantes de la Llagosta, instal·larà una nova paradeta solidària dissabte al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, de 10 a 14 h. L’entitat llagostenca posarà diferents articles a la venda, com ara treballs manuals o samarretes. Tanmateix, recollirà les possibles donacions que la ciutadania pugui aportar als seus diferents projectes de protectora.

Animalets aprofitarà també el punt de venda per informar del projecte social a totes aquelles persones que vulguin formar-ne part, sigui com a voluntària o sòcia. També, hi haurà la possibilitat de l’adopció de gats. Tots els diners recaptats aniran destinats al refugi de gats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies