Dissabte, 27 abril 2024
15.1 C
La Llagosta

L’Open femení del Club Petanca s’omple amb 24 tripletes

El Club Petanca La Llagosta ha exhaurit les 24 places del torneig de tripletes, que se celebrarà per primer cop a les Pistes Municipals de la nostra localitat. El campionat tindrà lloc dissabte a partir de les 8.30 h i comptarà amb un total de 72 participants.

D’entre les tripletes participants, n’hi ha de clubs amb renom, com ara el Torres de Rubí, el Mediterrani, el Sant Pol, el Pineda de Mar, el Ràpid Bosco o el Santa Coloma. Fins i tot, participa un conjunt de la selecció catalana. “Estem molt contents d’organitzar aquest campionat, que forma part dels actes del 50è aniversari del club. Hem esgotat les places disponibles”, explica el vicepresident del club, Joan Ávila, que valora molt positivament la primera edició del campionat femení.

El campionat es disputarà en una primera fase de vuit grups, amb tres tripletes cadascun. Els dos primers classificats passen a la fase final i el tercer, a la fase de consolació. A partir d’aquí, es faran encreuaments directes fins a les respectives finals. El torneig donarà un total de 1.440 euros a repartir entre els tres primers classificats i els dos primers classificats de la fase de consolació. A més, hi haurà àrbitres de la Federació Catalana de Petanca.

D’altra banda, el Club Petanca La Llagosta disputarà diumenge l’última jornada del Torneig d’interclubs, que se celebrarà a les pistes del Càmping Victòria, a Canet de Mar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies