Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament demana una subvenció per a la rehabilitació de Can Baqué

L’Ajuntament de la Llagosta ha sol·licitat una subvenció per a les obres de rehabilitació de la masia de Can Baqué al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. La sol·licitud s’emmarca en la Convocatòria d’ajudes per a la rehabilitació d’edificis públics en entitats locals, que forma part dels fons Next Generation de la Unió Europea.

L’ajut al qual opta el Consistori de la Llagosta va destinat a millores d’eficiència energètica, ambiental, d’accessibilitat, d’habitabilitat i de conservació dels edificis. En un termini de sis mesos, l’Ajuntament sabrà si li han concedit la subvenció. Independentment d’això, les obres per rehabilitar Can Baqué es faran. D’acord amb el resultat del procés participatiu veïnal, la major part de l’edifici es destinarà a acollir l’Escola Municipal de Música.

Publicitat

Publicitat

Més notícies