Dijous, 23 març 2023
13.5 C
La Llagosta

Ciutadania i Policia Local frustren el robatori d’una bossa de mà

Novament, la col·laboració ciutadana i la patrulla a peu de la Policia Local de la Llagosta han evitat la consolidació d’un robatori. Ahir al migdia, dos agents que patrullaven a peu van ser alertats del robatori d’una bossa en les rodalies del Parc Popular.

Els agents van perseguir, a la carrera, al delinqüent, que van interceptar al carrer de Girona. La víctima va declarar que la bossa va ser sostreta de l’interior del seu vehicle i va ser alertada per un testimoni dels fets. El lladre va emprendre la fugida a peu, abandonant la bossa i quedant-se amb el moneder. Un grup de joves que es trobava al Parc Popular va aconseguir retenir el lladre per un moment i recuperar el moneder. Posteriorment, els agents el van detenir al carrer de Girona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies