Divendres, 02 desembre 2022
13.2 C
La Llagosta

Aquest dissabte arriba la final del 37è Concurs de Cante Jondo

Ana Lorenzo, Ana Cayetana Atienza, José Antonio Escribano, Blas Maqueda i Pablo Pinilla són els cinc finalistes del Concurs de Cante Jondo d’aquest 2022, organitzat per la Casa de Andalucía de la Llagosta. Els cinc cantaors i cantaores pujaran demà dissabte a l’escenari del Centre Cultural.

L’acte començarà a les 19 h, amb el flamenc dels quadres de ball de la Casa de Andalucía, Meritxell i Azahar, i l’actuació de la cantant Rocío Ramírez. A partir de les 21 h, està previst que s’iniciï el Concurs. José Antonio Escribano, Blas Maqueda i Pablo Pinilla han guanyat en alguna ocasió el certamen. La jove sevillana Ana Cayetana i Ana Lorenzo, que ve de Huelva i que viu ara a Barcelona per estudis, participen per primer any al concurs. El guitarrista oficial del certamen és David Jiménez.

Publicitat

Publicitat