Dissabte, 27 abril 2024
15.1 C
La Llagosta

El CE La Llagosta preveu 56 equips i més de 600 esportistes al Trofeu Joan Gelabert

El Club Esportiu La Llagosta celebrarà la 17a edició del Trofeu Joan Gelabert el cap de setmana. El club llagostenc preveu organitzar un campionat de futbol base amb 56 equips participants i més de 600 esportistes, d’entre les categories d’escoleta fins a juvenil.

El torneig servirà com a cloenda de la temporada 2021-2022 i comptarà amb la participació de tots els equips de l’entitat de la nostra localitat i d’altres clubs de renom, com ara l’escola del Barça i del RCD Espanyol, el Cornellà, el Jabac i Terrassa i el Badalona, entre altres. “És la cloenda de la nostra temporada i per això portem equips rellevants, que siguin una motivació pels nostres esportistes”, explica el coordinador del CE La Llagosta, José Ángel Venero que recorda que enguany serà una edició especial perquè feia dos anys que no es podia celebrar el torneig per l’afectació de la Covid.19: “tenim moltes ganes de celebrar el nostre campionat, que comptarà amb una xifra important d’esportistes, amb més de 600”.

Dissabte, es jugaran els tornejos de les categories prebenjamí, benjamí i aleví; i diumenge, escoleta, infantil, cadet i juvenil. Durant el cap de setmana hi haurà servei de bar i el club farà diferents sortejos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies