Divendres, 02 desembre 2022
13.2 C
La Llagosta

S’obre el període d’inscripcions del taller d’anglès per a viatgers

La Biblioteca de la Llagosta ha obert el període d’inscripcions del taller d’anglès per a viatgers, que organitza conjuntament cada estiu amb l’acadèmia Llagosta Language Center. Des d’avui dimecres, 8 de juny, les persones interessades poden inscriure’s al taller, gratuïtament, a la Biblioteca, que se situa a la primera planta de Can Pelegrí.

El taller d’anglès se celebrarà cada dijous a partir del 30 de juny fins al 28 de juliol, de 19 a 20 h. En total, es faran cinc sessions que seran impartides pel professorat de l’acadèmia Llagosta Language Center. Aquestes classes tindran lloc a la sala d’exposicions de Can Pelegrí, a la segona planta. L’objectiu del taller és “ajudar a les persones a tenir nocions d’anglès, en cas que el necessitin parlar en les seves vacances d’estiu”, diu el director de la Biblioteca, Ángel Fernández, que recorda que al catàleg de l’equipament llagostenc “hi ha un bon nombre de guies de viatges a disposició dels usuaris”.

Les places són limitades a una quinzena de persones.

Publicitat

Publicitat