Dimecres, 24 abril 2024
8.8 C
La Llagosta

Jordi Pavón, nou entrenador del sènior A del FS Unión Llagostense


El sènior A del FS Unión Llagostense té canvi a la banqueta després de l’ascens a la Segona Catalana. El club llagostenc ha comunicat que Jordi Pavón és el nou entrenador del sènior A en substitució a Ferran Salvo, que fa pocs dies va arribar a un acord per la seva desvinculació amb l’entitat.

Pavón, de 34 anys, afrontarà la seva primera experiència en la direcció d’un equip absolut masculí amb el sènior A del FS Unión Llagostense. Fins aleshores, el nou tècnic havia compaginat la tasca d’entrenador en categories de formació i la de jugador amb el sènior de la Unió FS Mollet, a la Primera Catalana, tot i que també va jugar a la Divisió d’Honor Catalana. “La directiva em va presentar el projecte i em va agradar des del primer moment. Tenim una plantilla amb una gran qualitat tècnica i crec que tan sols caldria fer tres fitxatges, com a màxim, per afrontar la nova categoria amb garanties”, explica el nou entrenador del club llagostenc, que assegura que l’objectiu “és lluitar per pujar a la Primera Catalana, però per fer-ho cal molta feina i ser un equip dins i fora de la pista”. Pavón aquesta temporada va patir una lesió i ha decidit, ara per ara, deixar de jugar a futbol sala i centrar-se en la tasca d’entrenador.

La direcció esportiva del FS Unión Llagostense va decidir en acabar la temporada la necessitat d’un canvi d’entrenador, tot i la bona feina de Ferran Salvo, que va dirigir al sènior A fins al campionat de la lliga i l’ascens. “Vam creure convenient fer un canvi d’entrenador, tot i la bona feina de Ferran. Considerem que la plantilla no ha fet una gran evolució tàctica i després de parlar amb el tècnic vam acordar separar els nostres camins”, informa el president Isidro Monràs, que es mostra agraït de la tasca de Ferran Salvo a la banqueta.

El club treballa ara per reforçar la plantilla, que tal com informa el nou tècnic, podrien haver-hi fins a tres incorporacions. L’objectiu del sènior A serà intentar pujar de categoria la pròxima temporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies