Beatriz Rico puja aquest dissabte a l’escenari del Centre Cultural de la Llagosta

0
143

El Centre Cultural de la Llagosta acollirà demà el monòleg de l’actriu i cantant Beatriz Rico, Antes Muerta que convicta. L’espectacle començarà a les 20 h. Les entrades anticipades es poden adquirir a la plataforma entrâpolis per set euros. El dia de l’espectacle, l’entrada serà de nou euros.

Rico porta ja quatre anys de gira amb aquest monòleg, que ens explica la història de Carolina, una dona que s’ha lliurat de la presó fent feines socials, mentre el seu marit, un empresari d’èxit, continua tancat. Ella veu que és el moment perfecte per complir el seu somni: concursar en un programa de televisió i fer-se famosa sigui com sigui.

El monòleg està escrit pel còmic Salomón, que ha participat a Paramount Comedy i Corta el Cable Rojo, i per l’actriu i directora Pepa Rus.

Publicitat