Dijous, 25 abril 2024
12.9 C

El primer equip del FS Unión Llagostense acaba la lliga golejant la PB de Montmeló (1-6)

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va finalitzar ahir la lliga guanyant a la pista de la Penya Blaugrana de Montmeló per 1 a 6. Els llagostencs, que són campions des de fa unes jornades, van ser superiors als seus rivals.

En els primers minuts, van marcar Marc i Gerard. Els de Montmeló van reduir les diferències, però els llagostencs van sentenciar amb quatre gols més, dos de Gerard, un de Marc i un en pròpia porta.

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha estat el campió del grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana amb 61 punts, deu més que el segon, el Ciutat de Granollers B.

Per la seva part, el sènior B del FS Unión Llagostense va perdre dissabte a casa per 4 a 5 contra el CD Masnou en la darrera jornada de lliga al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana. Álvaro i Ahmed van posar per davant als locals, però els visitants li van donar la volta al marcador amb tres gols. Cubero va empatar, el CD Masnou va fer el 3 a 4, el mateix Cubero va tornar a igualar i els visitants van sentenciar en el darrer minut.

L’equip que entrena Dani Muñido ha estat segon amb 46 punts.