Dilluns, 13 maig 2024
18.1 C

El CD La Concordia cau contra el Sabadell en el darrer partit de la temporada

El primer equip del Club Deportivo La Concordia ha finalitzat avui la lliga 2021-2022 amb una derrota a casa contra el Sabadell per 2 a 3. Les llagostenques no han fet un bon partit davant d’un equip que arribava a la nostra localitat amb el descens a la butxaca.

En els dos primers minuts, Mònica ha intervingut amb encert en dues accions perilloses de les visitants. Al minut 8, després d’una errada defensiva, el Sabadell ha marcat el 0 a 1. Poc després, Sonia ha xutat contra el pal. Al minut 14, Paula Jiménez ha empatat després d’una bona jugada de les locals per la banda esquerra.

En el tram final de la primera part, la Concordia ha disposat de tres ocasions clares. Laura ha xutat fora; una rematada de Paula Pérez l’ha treta una defensa amb la portera batuda i, en la darrera acció de la primera part, Naiara no ha pogut superar la portera.

A la segona part, el Sabadell ha fet dos gols. Les llagostenques han reduït les diferències amb un gol de Marina, però han perdut el partit. Avui, s’han acomiadat Mònica i Marta.

Les llagostenques finalitzen la temporada en setena posició al grup 2 de la Segona Divisió espanyola i amb la classificació per participar en la propera edició de la Copa de la Reina, que ja tenien assegurada des de fa unes setmanes.