Dimarts, 31 gener 2023
9.7 C
La Llagosta

Tallers a l’Institut Marina amb motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta i l’Institut Marina organitzen en aquest centre educatiu uns tallers amb el títol de Benvinguda a la vida cíclica en el marc del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, que se celebra demà, 28 de maig. Aquesta activitat va adreçada a l’alumnat de segon d’ESO. En total, es faran sis tallers, un dels quals ha tingut lloc avui.

Els tallers, que van a càrrec d’Oudoca, vida cíclica, es realitzen a les instal·lacions de l’INS Marina. Es tracta de fer una pedagogia saludable de la menstruació. L’objectiu és trencar els mites sobre la menstruació i empoderar les dones de manera positiva, lúdica i cooperativa.

D’altra banda, el 3 de juny, també en el marc de la commemoració del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, l’Ajuntament ha preparat una exposició titulada Dones i ideals, realitzada per l’entitat Foto-Club La Llagosta. L’acte d’inauguració es farà al Centre Cultural a les 19 h. La mostra es podrà veure fins al 30 de juny. Després de l’acte d’inauguració, tindrà lloc al mateix Centre Cultural una taula rodona per reflexionar sobre com la pressió estètica afecta a la salut de les dones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies