Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol sala
CD La Concordia – Sabadell

El primer equip del Club Deportivo La Concordia posarà el punt final a la temporada demà dissabte amb el partit que jugarà a partir de les 16 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó. Les llagostenses són setenes al grup 2 de la Segona Divisió espanyola, mentre que el seu darrer rival de la temporada és l’antepenúltim classificat.

Penya Blaugrana de Montmeló – FS Unión Llagostense A
El primer equip del FS Unión Llagostense finalitzarà aquest cap de setmana la lliga. Els de la nostra localitat, amb l’ascens assegurat, visitaran la pista del sisè classificat.

FS Unión Llagostense B – CD Masnou
El FS Unión Llagostense B, segon classificat del seu grup, rebrà demà a les 18 hores al CEM El Turó la visita del CD Masnou, que és cinquè. Aquest també serà el darrer partit de la temporada per a l’equip que entrena Dani Muñido.

Karate
Set esportistes de l’AE Karate-Judo de la Llagosta participaran demà dissabte en el Campionat de Catalunya de kyus de promoció. La competició tindrà lloc a Montcada. La setmana passada, quatre karatekes del club llagostenc van aconseguir set medalles en la final dels Jocs Escolars, a Sabadell.

Publicitat

Publicitat

Més notícies