Dijous, 01 desembre 2022
10 C
La Llagosta

La Policia Local evita un nou intent d’ocupació d’un immoble de la Llagosta

La Policia Local de la Llagosta ha evitat tretze intents d’ocupació d’immobles i ha instruït deu atestats policials des del mes d’octubre del 2021. El darrer episodi es va produir ahir. A les 22.40 h, la Policia Local va rebre una trucada d’un veí avisant d’un intent d’ocupació d’un habitatge a l’avinguda de l’Onze de Setembre. Una patrulla policial es va adreçar al lloc i va comprovar que havien tret la porta antiocupació i que havia dues persones a l’interior de l’immoble. Els agents les van desallotjar i les van obrir diligències per intent d’usurpació d’habitatge.

La Policia Local de la Llagosta realitza vigilàncies pels immobles susceptibles de ser ocupats durant el servei diari de cada torn. La col·laboració ciutadana ha estat primordial per donar una resposta policial ràpida, que és clau per impedir aquest tipus de fet delictiu i la seva problemàtica social. La tasca policial també ha consistit a localitzar els propietaris dels habitatges per informar dels fets delictius i impedir la seva culminació.

Publicitat

Publicitat