Dijous, 07 juliol 2022
21.6 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense goleja el Vall de Tenes B (7-0)

L’equip sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte per 7 a 0 el Vall de Tenes B en la penúltima jornada de lliga. Abans del partit, hi va haver passadís d’honor per als tres conjunts del FS Unión Llagostense que aquest any han estat campions de lliga, el sènior A, el cadet A i l’infantil A.

Els llagostencs van afrontar el compromís contra el Vall de Tenes B amb moltes baixes, però van ser superiors des del primer moment. Al descans, el marcador era de 4 a 0 amb tres gols de Gerard Alonso i un de Kevin. A la segona part, van marcar Manel, Marc i Gerard Alonso.

El FS Unión Llagostense A finalitzarà la temporada diumenge a la pista de la Penya Blaugrana de Montmeló, que és sisena amb 32 punts.

Per la seva part, el sènior B del FS Unión Llagostense va caure el cap de setmana per 3 a 1 contra el Dosrius Maresme. Els locals van fer tres gols molt ràpids. Abans del descans, va marcar Sergio Heredia. Els de Dani Muñido, que tenen assegurada la segona posició, rebran dissabte el CD Masnou, cinquè classificat, en el darrer partit de la temporada.

Publicitat

Publicitat