Dijous, 07 juliol 2022
21.6 C
La Llagosta

El Vallag guanya a Ripollet (21-33) i salva la categoria

El sènior de l’Handbol Club Vallag jugarà la propera temporada, novament, a la Tercera Catalana. Els llagostencs han confirmat la permanència després de guanyar diumenge per 21 a 33 a la pista del Ripollet. El Vallag ha finalitzat en quarta posició la fase de la permanència, lluny dels dos llocs de descens directe i per sobre d’altres tres equips, un marge suficient per evitar algun altre descens compensat.

Contra el Ripollet, els jugadors que entrena Sergi López van sortir nerviosos a la pista i van cometre massa errades en atac durant la primera part. No obstant això, al descans, dominaven per 7 a 11. A la segona part, el Vallag va jugar millor i no va tenir cap problema per sumar dos nous punts.

Publicitat

Publicitat