Dijous, 07 juliol 2022
21.6 C
La Llagosta

La Policia Local deté un individu quan intentava robar a una persona gran en un caixer automàtic

La Policia Local de la Llagosta va detenir ahir al migdia un individu quan intentava robar a una persona gran que treia diners d’un caixer automàtic. Una patrulla que feia vigilància a peu de forma preventiva va intervenir en una discussió entre dues persones. Una d’elles estava traient diners del caixer quan l’altra se li va apropar massa per l’esquena, el que va originar la discussió. La Policia Local va retenir aquesta persona i la va identificar. Aleshores, es va comprovar que pesaven sobre ella dues ordres de detenció de Granollers i de Terrassa. Aquest individu, de 22 anys, té antecedents per robatori amb violència i intimidació. A més, pertany a una banda especialitzada en robatoris en caixers a gent gran. El detingut va passar ahir mateix a disposició judicial.

Publicitat

Publicitat