Diumenge, 12 maig 2024
20.8 C

El CD La Concordia, golejat a la pista del CN Caldes

El primer equip del Club Deportivo La Concordia va perdre el cap de setmana passat a la pista del Club Natació Caldes (5-0). Les llagostenques van ser golejades per un equip que s’està jugant classificar-se per al play-off d’ascens.

El CN Caldes va marcar l’1 a 0 al minut 10. La Concordia va reaccionar i va tenir moltes ocasions, però no les va aprofitar. Només començar la segona part, va arribar el 2 a 0 i, al minut 29, el 3 a 0. La Concordia va arriscar amb portera-jugadora i va crear perill, però el CN Caldes va aprofitar dues recuperacions per sentenciar.

Les de la nostra localitat, que són setenes, rebran dissabte a les 16 h al CEM El Turó la visita del Sabadell, antepenúltim classificat, en partit corresponent a la darrera jornada de lliga.