Els socialistes llagostencs recuperen la Festa de la Rosa

0
427
Eva Granados, al fons Jonatan Martínez i Óscar Sierra


L’Agrupació Local del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha recuperat la Festa de la Rosa. Més de 300 persones s’han aplegat avui al Parc Popular per assistir a aquesta activitat, que ha estat dos anys sense celebrar-se. L’acte ha servit per recaptar fons per al Banc d’Aliments de la nostra localitat gestionat per Rems.

A la Festa de la Rosa dels socialistes llagostencs han participat la portaveu del PSOE al Senat, Eva Granados, el primer secretari del PSC al Vallès Oriental. Jonatan Martínez, i l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

A la seva intervenció, la senadora Eva Granados ha posat en valor la tasca feta pel govern presidit per Pedro Sánchez durant aquests darrers dos anys i ha dit que «han estat dos anys molt difícils i ara estem en guerra. S’ha de ser conscients de les decisions que s’estan prenent». Granados ha destacat temes com la reforma de les pensions «que és la prestació de la que vivim moltes famílies desgraciadament al nostre país, Doncs la reforma de les pensions ha estat un punt que pot justificar totalment una legislatura. Amb el Partit Popular les pensions augmentaven el 0,25%, que vol dir que cada any els pensionistes perdien poder adquisitiu.»

Jonantan Martínez, primer secretari dels socialistes del Vallès Oriental, a més de felicitar-se per poder veure’s i trobar-se presencialment, va dir que «l’any que queda fins a les eleccions municipals ha de ser per reivindicar el poble que tenim. Per reivindicar el poble que s’ha construït gràcies a governs socialistes. A la Llagosta hem guanyat sempre les eleccions. No sempre hem governat perquè de vegades s’han aconseguit amb males arts tombar els resultats, que el poble havia dit que l’alcalde havia de ser un i han forçat altres resultats. Perquè els donava ràbia que els socialistes estiguéssim construint un poble de primera.»

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va agrair l’activitat de les entitats de la nostra localitat i els moments de germandat que es viuen. Sierra ha volgut reconèixer «la política propera que sempre han caracteritzat als governs socialistes a la Llagosta, amb José Luis López, Antonio Rísquez i ara amb mi i que practiquem tot l’equip de govern». Sierra va indicar que «si hagués un govern socialista a la Generalitat avui no hauríem d’estar demanant l’obertura de les urgències nocturnes, perquè mai s’haguessin tancat.» L’alcalde va fer un repàs dels projectes que estan en marxa i que estaran llestos properament, com les reformes del carrer de Sant Miquel i l’avinguda del Primer de Maig, els parcs infantils que s’estan renovant o el parc d’aigua que s’està instal·lant a la plaça d’Europa.

Després dels parlaments, els assistents, entre els quals es trobaven els regidors de l’equip de govern, han pogut gaudir de la paella popular preparada per a l’ocasió. Al llarg del matí hi hagut inflables, animació infantil i un servei de bar. El PSC de la Llagosta comptarà ara la recaptació aconseguida i la donarà a l’Associació de Voluntariat Rems.

Publicitat