Nanocosmos Teatre es retroba amb l’escenari després de dos anys d’aturada

0
415

El grup Nanocosmos Teatre tornarà el cap de setmana als escenaris. La companyia de la nostra localitat representarà La casa es lo primero, una comèdia fantasmagòrica de creació pròpia dirigida per l’actiu, dramaturga i directora Carme Vilar.

La casa es lo primero es podrà veure dissabte i diumenge, a les 18 hores, al Centre Cultural. L’obra s’havia de representar a l’abril de 2020, però la pandèmia de la Covid-19 va provocar la seva suspensió. Després de gairebé dos anys d’aturada, Nanocosmos va reprendre els assajos el passat mes d’octubre i van decidir continuar amb el mateix projecte que va quedar aturat a causa del confinament. La comèdia es va crear a partir de les improvisacions treballades durant els assajos del grup.

Les entrades anticipades per La casa es lo primero es poden aconseguir a la Ferreteria Serrat, al carrer de Sant Josep, 1. L’obra funcionarà amb el sistema de taquilla inversa.

Publicitat