Dijous, 07 juliol 2022
25.2 C
La Llagosta

El CD La Concordia obre el període d’inscripcions del Torneig de 12 hores de futbol sala femení

El CD La Concordia ha obert el període d’inscripcions del Torneig de 12 hores de futbol sala femení, per a noies majors de 16 anys. El campionat se celebrarà el dissabte 2 de juliol al Pavelló Municipal Antonio García Robledo.

Aquesta és la primera edició d’aquest torneig, que neix amb l’objectiu de fomentar el futbol sala femení. El preu per cada equip inscrit és de 120 euros i l’organització assegura un mínim de cinc partits. Amb la inscripció, inclou un vestidor i aigua per cada partit disputat. El conjunt guanyador rebrà 200 euros i una espatlla de pernil; i el subcampió, 100 euros. A més, hi haurà l’obsequi d’una espatlla de pernil per a la millor portera i la màxima golejadora.

Les inscripcions es poden formalitzar mitjançant Ivan Beas (676 268 303) i Sonia Blanco (645 511 539).

Publicitat

Publicitat