Dijous, 07 juliol 2022
25.2 C
La Llagosta

L’HC Vallag depèn d’ell mateix per evitar el possible descens compensat

El sènior masculí de l’HC Vallag depèn d’ell mateix en l’última jornada de la fase de permanència de la Tercera Catalana per evitar el possible descens compensat de final de temporada. L’equip llagostenc, tot i perdre contra el BM Pau Casals (25-29), necessita un triomf en l’últim partit de la temporada per assegurar-se la permanència.

L’equip que dirigeix Sergi López ocupa el quart lloc amb 18 punts, empatat amb el cinquè, el Vendrell, i té un marge de dos punts amb el sisè classificat, el Montgrí, que ocupa una possible plaça de descens compensat a final de temporada i té un partit ajornat. El Vallag vol evitar aquesta plaça i acabar la temporada, com a mínim, al cinquè lloc. De fet, si guanya l’última jornada a la pista del Ripollet, cuer amb només dos punts, s’asseguraria el quart lloc amb 20 punts. “Tenim l‘handbol average guanyat contra el Montgrí i el Vendrell, així que en cas de triple empat, nosaltres sempre guanyem. Hem de guanyar a la pista del Ripollet, per no dependre d’altres resultats”, explica el tècnic Sergi López, que remarca que el Vallag està en una bona dinàmica de joc i resultats. En cas d’empat o derrota, dependria d’altres resultats.

Mentre que el Vallag visita la pista del cuer en l’última jornada; el Vendrell, ho fa a la pista de l’Espanyol Júnior, setè amb deu punts; i el Montgrí rep el Tarragona, penúltim i ja descendit, i té un partit pendent el 29 de maig a la pista del mateix Tarragona. Tots els partits de l’última jornada es juguen diumenge a les 12 h.

Publicitat

Publicitat