L’Ajuntament ha publicat les llistes de preinscripció de l’Escola Bressol

0
352

Ja estan publicades les llistes de nadons admesos en el període de preinscripció de l’Escola Bressol Municipal Cucutras. Totes les famílies que han fet la preinscripció seran admeses. A tots els cursos encara queden places lliures.

A P0 hi ha cinc infants preinscrits i encara queden tres places lliures, a P1 s’han preinscrit divuit infants i queden lliures onze places, per últim, a P2 hi ha 24 preinscripcions i una plaça lliure. Les places lliures es podran cobrir durant el període de matriculació, que estarà obert del 9 al 22 de juny.

El període de reclamacions del procés de preinscripció comença avui i estarà obert fins el 19 de maig i les llistes definitives es publicaran el 8 de juny. En no haver-hi problemes de places, no es preveu que hagi variacions en la llista publicada ara.

Aquelles famílies que vulguin més informació sobre les matriculacions o el funcionament de l’Escola Bressol Municipal Cucutras es poden adreçar al mateix centre, al número 28 del carrer de l’Estació.

Publicitat