Dijous, 07 juliol 2022
21.6 C
La Llagosta

El CE La Llagosta, novè classificat de la Quarta Catalana

El CE La Llagosta acabarà la temporada al novè lloc del grup 11 de la Quarta Catalana. Tot i faltar una jornada per acabar la campanya, l’equip de la nostra localitat ja sap que acabarà en un meritori novè lloc, ara amb 43 punts, perquè no té cap opció matemàtica d’avançar al vuitè classificat, la Lourdes (51 punts), i no el pot superar el desè, l’Atlètic del Vallès B (34 punts).

L’equip llagostenc va perdre dissabte contra el Ramassà, per 5 a 1, en un duel que es va veure clarament superat. Els franquesins van marcar dos gols en la primera meitat i La Llagosta va escurçar la diferència amb un gol de Cristian Fernández al minut 56. Al tram final, el Ramassà va marcar tres gols més per imposar-se amb una maneta de gols.

La Llagosta tancarà dissabte la temporada 2021-2022 al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert contra la Lourdes. El partit s’iniciarà a les 17.30 h.

Publicitat

Publicitat