Dijous, 07 juliol 2022
25.2 C
La Llagosta

El CB La Llagosta 2017 acaba en la tercera posició de la Territorial B

El sènior masculí del CB La Llagosta 2017 ha acabat en la tercera posició del grup 1 de la Territorial B de Barcelona, de les lligues de la Federació Catalana de Basquetbol. L’equip llagostenc va perdre l’últim partit de la temporada en la pista del Vilassar de Mar (71-61) i cau fins a la tercera posició, que li permet pujar a la Territorial A.

L’equip de la nostra localitat defensava la segona plaça el cap de setmana a la pista del tercer classificat, però com que va perdre el Vilassar de Mar ha guanyat el segon lloc. El duel es va decidir a partir del tercer quart, quan els locals van aconseguir un millor parcial, de 12 a 7. A partir d’aquí el partit, i la segona plaça, se li va escapar a l’equip dirigit per Jorge Rodríguez. “Hem perdut el partit, però celebrem l’ascens a la Territorial A”, explica el tècnic llagostenc, Jorge Rodríguez. De fet, l’equip ja va celebrar la jornada anterior l’ascens a la Territorial A.

L’equip és tercer amb 18 triomfs, a un del segon, el Vilassar de Mar, i a dos del Sant Crist Cultural. La direcció esportiva i el club treballen ara per donar continuïtat al projecte del sènior masculí a la Territorial A després d’assolir l’ascens. En les pròximes setmanes el club decidirà si assumeix l’ascens de categoria.

Publicitat

Publicitat