Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

Repartiment de punts entre la Concordia i el César Augusta

El primer equip del Club Deportivo La Concordia ha empatat (3-3) aquesta tarda contra el César Augusta al CEM El Turó. El partit ha estat molt entretingut i qualsevol dels dos equips es podia haver emportat el triomf, però, al final, s’han hagut de conformar amb un repartiment de punts. Abans de començar el partit, la directiva de la Concordia ha obsequiat amb un ram de flors a Júlia, que recentment ha estat subcampiona d’Espanya sub-19 amb la selecció catalana.

Els dos equips han disposat de moltes ocasions de gol. Al minut 9, les visitants han enviat un xut al travesser. Al minut 13, Naiara ha inaugurat el marcador, però el César Augusta ha empatat poc després.

En el tram final de la primera part, Mònica ha salvat al seu equip amb dues bones intervencions. Sonia ha disposat de diferents oportunitats, però sempre s’ha trobat amb la portera rival.

Al minut 2 de la segona part, Paula Jiménez ha estat a punt de fer-se un gol en pròpia porta després d’un rebot, però la pilota ha anat al pal. La mateixa Paula Jiménez ha fet el 2 a 1 al minut 3. Poc després, entre Júlia i el pal han evitat l’empat, que ha arribat al minut 8 en una falta directa.

Naiara ha posat de nou per davant a les locals al minut 14. El César Augusta ha arriscat, jugant de cinc, i ha marcat el 3 a 3 definitiu al minut 17.

El proper cap de setmana, en la penúltima jornada de lliga, el conjunt llagostenc visitarà el Club Natació Caldes.

D’altra banda, el CD La Concordia va caure ahir eliminat de la Copa Catalunya en perdre el partit de semifinals per 1 a 0 contra Les Corts UBAE. L’eliminatòria, a partit únic, es va jugar a la pista de Les Corts UBAE. L’únic gol de l’enfrontament, que va ser molt emocionant, va arribar al minut 18.

Publicitat

Publicitat

Més notícies