Cancel·lat el monòleg de Toni Rodríguez al Centre Cultural

0
34
Fotografia: Toni Rodríguez


El Club Petanca La Llagosta ha cancel·lat el monòleg de l’humorista gadità Toni Rodríguez, que s’havia de celebrar demà dissabte a les 20 h al Centre Cultural. L’entitat s’ha vist obligada a suspendre l’activitat d’humor per la poca venda d’entrades. Aquesta era una de les activitats que formen part del 50è aniversari del Club Petanca.

En un comunicat, el club llagostenc ha informat que totes aquelles persones que hagin comprat entrada, se’ls tornaran els diners a la seu de l’entitat, que està ubicada a les Pistes Municipals de Petanca, al Parc Popular. El club llagostenc no descarta fer una altra activitat similar més endavant i que s’emmarqui dins el programa d’activitats del seu 50è aniversari.

Publicitat