El sènior A del FS Unión Llagostense necessita un punt per proclamar-se campió de la lliga

0
26

El sènior A del FS Unión Llagostense es jugarà dissabte el campionat de lliga, del grup 2 de la Tercera Catalana, i l’ascens a la Segona Catalana a la pista del Ciutat de Granollers B, que és le segon classificat. Aquesta és l’antepenúltima jornada del campionat i serà el primer cop de la temporada que dependrà dels llagostencs per proclamar-se campions.

L’equip dirigit per Ferran Salvo només necessita un punt per aconseguir el títol i l’ascens. La Unión Llagostense és primera amb 54 punts i té un marge de set punts amb el Ciutat de Granollers B, que suma 47 punts. “Tenim moltes ganes de jugar aquest partit i ser-hi campions. A més, juguem contra l’únic equip que ens va vèncer en la primera volta i ens agradaria celebrar el campionat amb un triomf”, explica l’entrenador de la Unión Llagostense A, Ferran Salvo.

En cas de victòria o empat, el FS Unión Llagostense serà campió de lliga; mentre que si perd, l’equip llagostenc tindria una nova oportunitat de ser campió en la penúltima jornada.

Publicitat