Divendres, 02 desembre 2022
9.4 C
La Llagosta

El Parc Popular acull una masterclass de taitxí amb una vintena de persones

Una vintena de persones han participat en una masterclass de taitxí, que ha organitzat el Complex Esportiu Municipal el Turó al Parc Popular. L’activitat a l’aire lliure i gratuïta ha commemorat el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica, que s’escau avui 12 de maig.

Per participar en l’activitat només calia inscriure’s prèviament al CEM El Turó, tot i que també s’han inscrit en l’activitat en el mateix Parc Popular. La masterclass ha durat gairebé una hora i s’han fet exercicis de respiració i concentració. L’activitat ha comptat amb la col·laboració d’AFIMOIC, l’Associació de Fibromiàlgia de Mollet i Comarca. “Els beneficis que té el taitxí són, en primer lloc, la relaxació. Els moviments suaus i lents ens permet moure les articulacions, que és el que més ens costa fer”, explica la secretària d’AFIMOIC, Sofia Sánchez. “Amb aquestes activitats més dolces també treballes tot el cos, hi ha moltes maneres de treballar el cos i no cal que sigui amb esports d’impacte. Es pot fer feina esportiva adaptable a tota mena de persones”, assenyala el coordinador tècnic del CEM El Turó, Oriol Canals. D’entre els participants, hi havia usuaris del CEM El Turó, membres d’AFIMOIC i veïns i veïnes de la nostra localitat.

El CEM El Turó també celebrarà diumenge el Dia Internacional de la Família, que es desenvoluparà al Parc Popular. L’activitat tractarà d’una sessió de zumba per gaudir en família i tindrà lloc diumenge, d’11 a 12.30 h. Les inscripcions s’han de fer també al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat