Dos anys de presó per a un home que va intentar abusar de dues menors a la Llagosta

0
123

Un home ha acceptat una pena de dos anys de presó per intentar abusar sexualment de dues menors durant la Festa Major de la Llagosta de l’any 2019, segons una informació que publica la Revista Digital del Vallès. L’individu, un camioner estranger, va intentar besar les dues menors, de 13 i 14 anys, arraconant-les al banc on estaven assegudes durant la Festa Major a la plaça d’Antoni Baqué.

Durant el judici, celebrat dimarts a la secció tercera de l’Audiència de Barcelona, ​l’home ​va acceptar els fets que se li imputen a canvi de rebaixar el càstig a dos anys de presó. El processat va reconèixer que estava sota els efectes de l’alcohol en el moment dels fets, va intentar besar una de les menors recolzant-se a les seves cames i, després de ser esquivat per ella, va intentar fer el mateix amb la segona noia, a qui va arraconar al banc on es trobaven assegudes.

Tot just després dels fets, les dues menors van informar a una patrulla de la Policia Local de la Llagosta i li van facilitar la descripció de l’individu. Els agents van posar en marxa un dispositiu, van localitzar l’home i el van portar a la Comissaria. La Policia Local va avisar als pares de les noies per tal que presentessin la corresponent denúncia.

Els fets són constitutius de dos delictes de temptativa d’abús sexual a menors de 16 anys, que el processat ha acceptat a canvi de rebaixar la pena a un any de presó per cadascun dels delictes. També haurà de pagar a cadascuna de les víctimes 800 euros com a indemnització pels danys i perjudicis morals causats pels abusos comesos. En no superar els dos anys de càstig, evitarà l’entrada a la presó. Tot i això, haurà de complir cinc anys de llibertat vigilada i assistir a un curs d’educació sexual.

Publicitat