Una seixantena de participants en la tercera jornada del Torneig d’interclubs de petanca

0
15
Fotografia: Club Petanca La Llagosta.


Les pistes municipals de petanca de la Llagosta van acollir diumenge la tercera jornada del Torneig d’interclubs, que va comptar amb una seixantena de participants. En aquesta penúltima jornada hi ha canvi de líder perquè després de tres trobades el nou primer classificat és el Sant Cebrià de Vallalta; seguit del CP La Llagosta, amb 18, que empata amb el Càmping Victòria; i l’últim és l’Arrahona Merinals.

Les pistes llagostenques es van omplir diumenge i va predominar el bon ambient entre els participants. “Va ser un bon matí i vam quedar molt satisfets de les partides. Estem a quatre punts del líder, però el més important és participar i fer ambient de petanca”, explica el vicepresident del CP La Llagosta, Jona Ávila. La pròxima, i última, jornada del Torneig d’Interclubs tindrà lloc el 12 de juny al Càmping Victòria. “Qualsevol dels tres primers equips podria ser campió en l’última jornada, hi ha molta emoció”, diu Ávila.

El Torneig d’interclubs forma part dels actes del 50è aniversari del Club Petanca La Llagosta. Les pròximes cites són dissabte, amb el monologuista gadità Toni Rodríguez; l’11 de juny, amb l’Open de tripletes femenines; el 12 de juny, amb l’última jornada del Torneig d’interclubs i el 2 de juliol, amb l’Open de tripletes masculines.

Publicitat