Dimarts, 04 octubre 2022
22.9 C
La Llagosta

L’escriptor Alejandro Palomas, protagonista del Club de lectura de la Biblioteca


L’escriptor Alejandro Palomas ha estat el protagonista del Club de lectura de maig de la Biblioteca de la Llagosta. L’edició d’aquest mes ha estat especial perquè forma part dels actes del 50è aniversari de biblioteca pública a la nostra localitat i s’ha celebrat avui a la tarda al Centre Cultural.

Palomas i el grup de membres del Club de lectura han conversat de la novel·la Un país amb el teu nom, que tracta d’en Jon, un cuidador d’elefants al zoo, i l’Edith, una vídua que viu amb els seus onze gats, que són els únics habitants d’un poblet abandonat. “El llibre es va publicar a l’octubre i la seva acollida ha estat molt bona. També cal dir que amb l’esclat de la pandèmia, crec que es llegeix més i això és molt bo. Els clubs de lectura ens donen una empenta important als escriptors i crec que sense ells, molts no podríem viure d’això”, reflexiona Alejandro Palomas. “És un escriptor molt mediàtic, que tenim en la biblioteca un gran nombre de llibres juvenils, d’adults i de poesies”, explica la responsable del Club de lectura de la Biblioteca, Conchi Fernández, que es mostra molt satisfeta de poder celebrar un Club de lectura amb la presencialitat de l’autor del llibre.

Els actes de commemoració del mig segle de la Biblioteca continuen perquè demà dijous se celebra una edició especial de l’Hora del Conte, dirigida per Puri Ortega. L’activitat infantil tindrà lloc al Centre Cultural, a partir de les 18 h.

Publicitat

Publicitat