El CB La Llagosta 2017 puja a la Territorial A

0
9

El sènior masculí del CB La Llagosta 2017 ha pujat a la Territorial A de Barcelona de la Federació Catalana de Basquetbol. L’equip dirigit per Jorge Rodríguez s’ha assegurat acabar la fase regular entre els tres primers classificats, que donen l’ascens matemàtic de categoria. L’equip llagostenc va guanyar dissabte contra el Bellvitge Groc (63-55) i necessitava una derrota del Calella per celebrar l’ascens, tal com va passar.

El CB La Llagosta 2017 va jugar dissabte i es va mostrar molt superior al Bellvitge Groc, que li permetia sumar la divuitena victòria de la temporada en la penúltima jornada. Diumenge, el Calella jugava a la pista de la UB Mir C i va perdre, per 59 a 52, que assegura, com a mínim, el tercer lloc dels llagostencs. La Llagosta 2017 és segona, empatada amb el Vilassar de Mar i té un marge de dos triomfs amb el quart i el cinquè, La Roca i el Calella respectivament. De fet, el Calella té un partit pendent, però en cas d’empat a 18 triomfs entre els dos equips el bàsquet average és favorable als llagostencs. “Vam celebrar l’ascens en diferit perquè vam jugar dissabte i el Calella, diumenge. Vam mirar el resultat en la pàgina web de la federació catalana i ens vam felicitar pel grup de Whatsapp de l’equip”, assenyala l’entrenador Jorge Rodríguez, que es mostra molt content de la ratxa regular de l’equip al tram final: “hem aconseguit una ratxa positiva de resultats, i de joc, que ha possibilitat l’ascens”.

El pròxim partit, i últim de la temporada, serà diumenge a la pista del Vilassar de Mar, que està en joc el segon lloc. “Estem empatats i tot i que ja hem pujat, nosaltres volem quedar segons”, diu Rodríguez. Al partit de la primera volta, La Llagosta 2017 va guanyar a casa contra el Vilassar, per 59 a 43.

Publicitat