Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

Recollits 30 quilos de residus durant la jornada de neteja de la riera Seca

L’Ajuntament de la Llagosta es va sumar dissabte a la nova jornada europea Let’s Clean Up Europe amb la neteja de la riera Seca. Un grup de voluntaris, entre els quals es trobaven la regidora de Medi Ambient, Isabel Rodríguez, i el de Participació Ciutadana, Marc Ruiz, van recollir 30 quilos de residus.

Durant l’activitat, que es va fer a la riera Seca principalment, però també a la zona de Can Donadéu, es van recollir llaunes, papers i ampolles de plàstic, a més de residus voluminosos que es deixen a les zones verdes quan s’haurien de portar a la deixalleria.

Let’s Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa que vol conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc…

Publicitat

Publicitat