Més de 70 persones van donar sang dilluns a la Llagosta

0
142

72 persones van donar sang a la darrera captació realitzada pel Banc de Sang a la nostra localitat. La jornada, que es va portar a terme dilluns al Centre Cultural, va aconseguir deu donacions de plasma. Durant el dia es van apropar cinc persones més, que no van poder donar sang, i dues persones van donar sang per primera vegada.

Durant el matí, van donar sang 30 persones, quatre van donar plasma i va haver un oferiment. A la tarda, es va arribar a les 42 donacions de sang, sis de plasma i dos donants nous. Quatre persones no van poder donar sang. Aquestes xifres són inferiors a la de la darrera campanya, al mes de març, quan es va arribar als 94 donants, però superiors a la campanya del gener, que es va quedar en els 58 donants.

La propera captació de sang a la nostra localitat està programada pel dimarts 5 de juliol.

Publicitat