Dijous, 28 març 2024
19.8 C
La Llagosta

El 37è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta comença aquest divendres

La Casa de Andalucía de la Llagosta recupera aquest any el Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. El certamen, que arriba a la 37a edició, està dedicat a Rafael Fernández, un cantaor que ha participat en moltes ocasions en el concurs de cante jondo de la nostra localitat i que ha estat premiat en algunes edicions.

Les quatre preliminars se celebraran els dies 6, 13, 20 i 27 de maig a partir de les 21 hores al Centre Cultural. La final tindrà lloc l’11 de juny també al Centre Cultural. Aquell dia actuaran primer els quadres de ball de la Casa de Andalucía de la Llagosta i després els cinc finalistes.

Els cantaors que participaran avui en la primera preliminar són José Vargas, Fran Atoche, David de José i José Luis Cañadas. El guitarrista oficial del certamen és David Jiménez.

En aquesta ocasió, la Casa de Andalucía ha augmentat en 300 euros el premi per al guanyador. Així, el primer premi està dotat amb 1.500 euros. El segon classificat rebrà 600 euros; el tercer, 400 i el quart i el cinquè, 200.

El Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta i de la Diputació de Barcelona. “Tenim moltes ganes de tornar a celebrar el concurs”, ha dit la vicepresidenta de la Casa de Andalucía, Yolanda Picó. El darrer certamen, celebrat el 2019, el va guanyar la sevillana Rocío Serrano.

Publicitat

Publicitat

Més notícies