L’Ajuntament estrena un documental sobre els 50 anys de biblioteca pública a la Llagosta

0
75

L’Ajuntament de la Llagosta va estrenar dimarts un documental sobre els 50 anys de biblioteca pública a la nostra localitat. El treball periodístic es va veure per primer cop en el Centre Cultural, dins els actes de commemoració de les cinc dècades de biblioteca pública a la Llagosta.

El document tracta la història de la biblioteca des que es va inaugurar el 1972 a la seu antiga del carrer Santa Teresa fins a l’actualitat, que se situa a l’edifici Can Pelegrí. De fet, la Biblioteca va traslladar-se a les seves actuals dependències el 1994 i s’ha convertit en un eix dinamitzador de la cultura de la nostra localitat. Durant prop de 40 minuts, el documental explica la història de la biblioteca mitjançant el testimoni de 27 persones vinculades a la Biblioteca Municipal, entre elles, l’actual director Ángel Fernández, extreballadors, usuaris o el mateix alcalde, Óscar Sierra, entre altres. A més, diferents persones auguren el futur del servei municipal després de complir 50 anys.

El documental ha estat realitzat pel departament de Comunicació de l’Ajuntament de la Llagosta i es pot veure en el canal de Youtube de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat