Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

La Llagosta se suma dissabte a la jornada Les’t Clean Up Europe

Aquest dissabte, 7 de maig, l’Ajuntament de la Llagosta se suma a la nova jornada europea Les’t Clean Up Europe. Enguany es portarà a terme la neteja de la riera Seca. Les persones que vulguin participar-hi poden omplir el formulari d’inscripció que es pot trobar al web municipal.

El punt de trobada per anar a netejar la riera Seca serà la plaça d’Antoni Baqué, a les 9.45 h. Està previst actuar al tram de la riera que passa pel nostre municipi, sobre tot la part propera al camí de Can Donadeu. L’activitat finalitzarà a les 12 h.

Les’t Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa que vol conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Per participar a l’acció de neteja, es recomana portar roba i calçat còmode i l’esmorzar. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Publicitat

Publicitat