Divendres, 19 abril 2024
19.8 C

El CB La Llagosta 2017 recupera la segona posició

El sènior del Club Bàsquet La Llagosta 2017 va guanyar el cap de setmana passat per 52 a 53 a la pista de Les Franqueses B. El primer quart va finalitzar amb un marcador de 8 a 11. Al descans, els llagostencs dominaven per sis punts (19-25). Al tercer quart, tot es va igualar molt, però els de la nostra localitat van mantenir un mínim avantatge (40-42). El darrer quart va ser molt disputat. El CB La Llagosta 2017 va arribar a perdre per 52 a 51, però va anotar una cistella que li va donar el triomf.

El conjunt llagostenc recupera la segona posició del grup, que havia perdut la jornada anterior en caure a la pista de la Roca per 58 a 53. El CB La Llagosta 2017 suma disset victòries i cinc derrotes i està empatat amb el tercer classificat, el Vilassar de Mar. El líder és el Sant Crist, amb dinou partits guanyats i tres de perduts.

El proper cap de setmana, l’equip de la nostra localitat rebrà el Bellvitge Groc, que és penúltim de la classificació amb cinc victòries i disset derrotes, quan només falten dues jornades per acabar la lliga.